Foto: Ulla Myrhøj

Bjarni tilbage i SIF-truppen

Cheftræner for SIF Jesper Sørensen har udtaget 19 spillere til aftenens kamp mod FC Vestsjælland på Mascot Park.

Og Bjarni Vidarsson er tilbage blandt de udvalgte - Den islandske midtbanespiller har været ude i omkring halvanden måned med en overbelastningsskade i det ene lår, men han har trænet med i fuldt omfang i den seneste tid og er dermed til disposition igen.

Cheftræner Jesper Sørensen har for en sikkerheds skyld valgt at udtage 19 spillere i en bruttotrup, hvilket betyder at én spiller sorteres fra en time før kampstart.

I forhold til det seneste opgør mod FC Midtjylland er Dennis Flinta indisponibel på grund af karantæne. Ud over Bjarni Vidarsson er også Frank Hansen tilbage i truppen efter at han måtte stå over i Herning med en mindre skade.