Biltyveri Foto: Genrefoto

Tre unge anholdt for dobbelt biltyveri

Tre unge mænd blev i nat anholdt for tyveri af to forskellige biler, efter de kørte galt i bil nummer to på Århusvej.

Klokken 02.47 modtog politiet anmeldelse om, at en bil var kørt i grøften på Århusvej på vej ud mod Resenbrokrydset.

Da politiet kommer op til bilen, ringede betjentene til ejeren af bilen, der kunee fortælle, at den netop var blevet stjålet fra hans bolig på Hjejlevej, så de tre unge mænd var ikke nået mange hundrede meter i den.

Politiet valgte at køre rundt i området på udkig efter de tre unge mænd. I Resenbrokrydset så de en mand, der gik rundt. Politiet rettede henvendelse til manden og valgte at anholde ham.

Patruljen fortsatte ud af Resenbrovej, hvor den stødte på yderligere to unge mænd, der ligeledes blev anholdt.

De tre unge mænd blev kørt til politistationen, hvorefter patruljen kørte hen til bilens ejer på Hjejlevej. Her så de en anden bil, der var opbrudt med samme metode som den første. Bilens siderude var knust og tændingen kortsluttet.

De tre mænd nægter at have noget med bilerne at gøre, men de er nu sigtet brugstyveri og for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer. Da ingen af mændene vil vedkende sig at have ført bilen, er de alle tre sigtet for den ulovlige kørsel indtil videre.

Politiet skal til formiddag afhøre de tre unge mænd, og så skal der laves en dna-test af det blodspor, der blev fundet i den ene af bilerne.

Når mændene er afhørt, vil de blive løsladt.

Der er tale om en 24-årig mand fra Gjern, en 16-årig dreng med adresse på en institution i Silkeborg og en 18-årig mand uden kendt adresse. De er alle tre kendt af politiet i forvejen.