SIF trak Randers i Pokalen

SIF trak superligaklubben Randers FC som modstander til den kommende runde i DBU Pokalen.

Det er tale om ottendedelsfinalen i pokalturneringen, og kampen skal spilles på et tidspunkt i tidsrummet mellem 2. til 4. december.

Kampen skal spilles på Randers’ hjemmebane AutoC Park.

- Det er en udemærket lodtrækning. Selvfølgelig er det en svær modstander, men vil man langt i pokalturnereringen, så skal man slå de hold, man bliver parret med. Det gælder også for os. Selvfølglelig kunne vi have mødt modstandere, hvor chancen for at gå videre på forhånd havde været , men der er under alle omstændigheder ikke noget, der er givet i pokalfodbold. Det bliver forhåbentlig en god og underholdende pokaldyst, siger cheftræner Jesper Sørensen om fredagens lodtrækning.

FC Midtjylland skal møde Esbjerg på udebane.