SIF Foto: Thomas Juul

SIF har prøvet værre – og alligevel vundet

Det ser unægteligt sort ud for SIF i Superligaen i denne sæson med nu 13 kampe uden en eneste sejr og med kun fire point på kontoen.

Men fat mod. Vi kan stadig nå op over nedrykningsstregen, og få endnu en sæson i Superligaen.

Faktisk har SIF prøvet det der var værre – og alligevel nået i mål med videre deltagelse i landets bedste række. I sæsonen 2001/2002 havde SIF efter 13 spillerunder kun formået at få tre point i hus, og havde en negativ målscore på 18 mål. I denne sæson har vi fire point, og en negativ målscore på 14 mål. Ligesom i denne sæson, havde vi dengang heller ingen sejre.

Faktisk skulle vi helt hen til 16. spillerunde det år, før den første sejr kom i hus. Forløsningen kom i en hjemmekamp mod Aab i midten af november måned 2001. Og derfra gik det slag i slag med i alt syv sejre, fire uafgjorte kampe og seks nederlag, og efter 33 runder stod der 32 point på kontoen – tre point over nedrykning.

Så igen: Mist ikke modet, og bliv ved med at støtte vore fodboldhelte på grønsværen. SIF har faktisk spillet rigtig god fodbold hele sæsonen, men mangler de mål og de sejre, som giver selvtillid og troen på, at bolden går i kassen.