SIF vil skære i truppen

Hvis du håber på at SIF køber nye spillere ind for millioner af kroner i det kommende transfervindue, så må du desværre tro om igen.

Tværtimod regner SIF med at skære antallet af spillere ned fra de nuværende 24 til kun 20 spillere i næste sæson.

Årsagen er, at klubben regner med at en nedrykning er det mest sandsynlige, og derfor skal der skæres på udgifterne.

Det fortæller selskabet bag SIF, Silkeborg IF Invest A/S, i forbindelse med udsendelsen af kvartalsregnskabet.

Direktør Kent Madsen siger til bold.dk, at selskabet opererer ud fra det mest sandsynlige scenarie, og lige nu er det desværre, at vi skal spille NordicBet Liga næste sæson, og så skal omkostningerne tilpasses det.

- Andre steder i kongeriget findes der folk med papkasser. Kommer der sådan en forbi, så hilser vi dem velkommen. Men hvis der ikke gør det, skal man ikke forvente nogen store transfere til januar. Men vi oplever lidt interesse for de spillere vi har, og det kan være, at der kan skrabes nogle transferindtægter sammen, siger Kent Madsen, der også understreger at der fortsat er opbakning til træner Jesper Sørensen.