BSV

BSV præsenterer overskud igen igen…

Bjerringbro-Silkeborg har netop afholdt årets generalforsamling og her blev regnskabet for sæsonen 2013/2014 præsenteret og godkendt.

For niende år i træk viser regnskabet et overskud. Denne gang på 64.867 kr før skat.

Det er ikke et stort overskud, men når man husker hvordan sæsonen 2013/2014 forløb sportsligt i det midtjyske, er det ganske imponerende, at klubben nok engang har overskud på finanserne.

- For at være helt ærlig så var der rigtig mange ting, der ikke gik, som de skulle i sidste sæson, og det har betydet en del ekstra udgifter. Men ved hjælp af en generel påholdenhed på omkostningssiden igennem hele sæsonen og en unik opbakning i en svær sæson fra de omkring 500 firmaer, der er en del af Bjerringbro-Silkeborgs forskellige erhvervsnetværk, ser tallene faktisk ok ud, siger administrerende direktør i BSV, Frank Lajer.

På indtægtssiden er det især et par nye sponsoraftaler med et par af de større danske virksomheder, der trækker op. Samtidigt har klubben startet ni nye netværksgrupper op i Silkeborg og Østjylland, og det har været en stor succes. Endelig har klubben for syvende sæson i træk været en af de mest sete klubber på tv, hvilket har gavnet sponsorindtægterne.

- På trods af de svingende resultater så har vi til alle hjemmekampe i sæsonen haft 8-900 sponsorer til spisning i erhvervsklubben og skyboxene og 2250 tilskuere i snit til vores hjemmekampe. Det er netop denne støtte fra en meget bred gruppe af sponsorer og fans, der er så fantastisk, og det vil alle vi i klubben gerne benytte lejligheden til at takke for, siger Frank Lajer.

Klubben har via overskuddene fra især de seneste fire-fem sæsoner opsparet en egenkapital på cirka fire millioner kr, der er placeret i likvider, og klubben opfylder dermed DHFs nye skærpede krav til solvensen.