Hundevogn Foto: www.politi.dk

Døgnrapporten for weekenden i øvrigt

Politiet har fra fredag morgen til mandag morgen modtaget følgende anmeldelser:

En galvaniseret maskintrailer med registreringsnummer PP 99 13 blev i tidsrummet fra onsdag aften til fredag morgen stjålet fra et firma på Hårupvej.

Fredag klokken 16.03 blev en 29-årig mand fra Silkeborg sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han udviste voldelig adfærd mod en butiksfacade i Søndergade. Manden kastede flasker mod facaden, og da en ansat kom ud, greb han fat i vedkommende.

Fredag klokken 22.30 blev politiet kaldt til banegården, da en gruppe unge mennesker havde røget i toget og i øvrigt skabt sig. Det fik toget fører til at tilkalde politiet, der ved ankomsten især fik øje på en 19-årig mand fra Høje Taastrup. Manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De øvrige i gruppen slap for sigtelser.

Natten til lørdag kl. 01.20 anmeldte en person, at han netop havde set to mænd gå forbi en bolig på Sølystvej, hvor den ene af mændene havde rykket en kobberlampe ned fra muren på huset. Manden havde taget lampen med sig, og da politiet ankom til stedet, fandt de manden på Langelinie, hvor de så ham smide lampen fra sig. Manden blev derfor sigtet for tyveri og fik en bøde.

To gange indbrud
Lørdag klokken 12.45 til 14.45 tog en 33-årig kvinde sig en lur sammen med sin femårige datter i deres lejlighed på Resedavej. I det tidsrum har en ukendt person været inde i lejligheden, der ikke var aflåst, og har stjålet den 33-åriges taske fra gangen, to flasker Amarone-vin og en sparebøsse. Tasken indeholdt kvindens pung med kontanter og diverse kort.

Natten til søndag klokken 01.03 var der indbrud ved J. Hvidtved Larsen på Lillehøjvej. Indbrudstyven kom ind gennem et vindue, der befinder sig cirka to og en halv meter over jorden. Tyven anvendte en stige til at komme ind i kontorlokalet, der gemte sig bag vinduet. Herfra blev der muligvis stjålet computere, men det var endnu ikke opgjort, da politiet modtog den oprindelige anmeldelse.

Søndag morgen klokken 02.05 blev en 18-årig mand fra Ikast bedt om at forlade diskotek 80'eren, da han ikke kunne opføre sig ordentligt. Politiet blev tilkaldt og manden blev smidt ud fra diskoteket. Han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Efterfølgende blev han taget med på stationen for at køle ned.

Søndag klokken 09.30 blev et indbrud i sognegården på Vinderslevholmvej opdaget. Indbruddet er begået i tidsrummet fra fredag klokken 16 til det blev opdaget. Indbrudstyven kom ind ved at brække et vindue op med en flad skruetrækker. Der blev stjålet et mindre beløb i kontanter fra sognegården.

En 26-årig mand fra Kjellerup blev søndag klokken 11.14 i personbil på Dommerparken. Manden var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort, da det er administrativt inddraget. Derfor blev han sigtet for at køre uden førerret.

Søndag klokken 12.30 blev et indbrud på Skægkær Skole anmeldt. Indbruddet kan være begået fra fredag klokken 17. Tyven fik adgang til lærerværelset ved at afliste en rude i skolegården, men det er uvist, om der overhovedet har været nogen inde.