Resenbrokrydset Foto: Vejdirektoratet

Specialister kigger på Resenbrokrydset

Allerede på motorvejens første åbningsdag var der massiv kø hen mod Resenbrokrydset. Nu vil Vejdirektoratet kigge på fordelingen i lyskrydset.

- Vi havde ikke præcist forudset, hvor meget kø der ville komme. Vi vidste godt, at der var kø i forvejen, og vi havde en fornemmelse af, at det ville der nok blive ved med at være, siger Vejdirektoratets projektchef, Carsten Sandgaard.

Nu skal Vejdirektoratets specialister kigge på Resenbrokrydset for at se, om der kan laves nogle ændringer i rytmerne.

- Vi er ude med vores specialister inden for signaler for at kigge på, om vi kan indstille Resenbrokrydset en lille smule anderledes, så der kommer lidt mere grønt lys for dem, der holder stille, siger Carsten Sandgaard.

Han påpeger, at det handler om at finde den rette balance. Hvis motorvejssiden får grønt for længe, vil det give problemer ind ad Århusvej og hele vejen gennem bymidten.

- Den store forkromede løsning er selvfølgelig at åbne det næste stykke motorvej, men det går der lige lidt tid med. Vi kan simpelthen ikke undgå, at der fortsat vil være kø i det kryds i den kommende periode, siger Carsten Sandgaard.