Politibil Foto: www.politi.dk

Groft overfald på 16-årig pige i Silkeborg

En 16-årig pige fra Silkeborg anmeldte i går til politiet, at hun helt umotiveret blev overfaldet af en gruppe på 8-10 unge mænd.

Overfaldet skete ved firetiden mandag morgen på parkeringspladsen på hjørnet af Borgergade og Sølystvej i Alderslyst.

Ifølge politiassistent Keld Grosen Jensen fra politiet i Silkeborg, har pigen forklaret, at hun efter en gåtur sad og slappede af på en bænk, da hun bemærkede gruppen af unge mænd komme gående.

Umotiveret overfald

Hun rejste sig op, og blev derefter helt umotiveret angrebet af to eller tre af de unge fra gruppen. De både slog og sparkede hende, og skar og stak i hende med en knust ølflaske.

- Pigen har blå mærker og skrammer efter overfaldet flere steder på kroppen, fortæller Keld Grosen Jensen.

Pigen har forklaret, at hun i mørket ikke kunne se sine overfaldsmænd godt nok til at kunne give et signalement, bortset fra at de bar hættetrøjer.

Der var kun 2-3 stykker med i selve overfaldet, de øvrige forholdt sig passive. Hele gruppen forsvandt op ad Sølystvej efter overfaldet.

Ifølge Keld Grosen Jensen er der ikke noget der tyder på, at overfaldet skulle være seksuelt motiveret eller at der var tale om et røveri.

Giv politiet et praj

Keld Grosen Jensen vil meget gerne høre fra folk, der eventuelt har set flokken af drenge eller unge mænd i området omkring Viborgbroen, Borgergade eller Sølystvej natten til mandag.

Du kan få fat på politiet ved at ringe 114.