Køb Burt Renoylds’ Trans Am…

Hvis der er noget der er ligeså ikonisk ved Burt Renoylds som hans overskæg, er det den Trans Am 1977-model, som han kørte rundt i, i filmen ”Smokey and the Bandit” – eller ”Det Vilde Ræs”, som den hed på dansk...

Nu har Burt sat sådan en bil til salg – det er ikke den fra filmen, men en magen til, som han fik af filmselskabet til at promovere filmen.

Den har en 400 hestes pontiac V8 motor – og har kørt knapt 20.000 km. Den har automatgear, og det er måske den mest cool bil ever..!

Prisen på auktionen er lige nu 480.000 kroner.

Bilen er i øvrigt bare en af omkring 650 genstande der er til salgs. Der er for eksempel billeder, film memorabilia og forskellige genstande relateret til Burt Renoylds filmkarriere – blandt andet et brev fra Katharine Hepburn og hans People's Choice Award for bedste mandlige skuespiller I 1978.

Man kan også købe Dodge Ram pickup med et portræt af Reynolds som "The Bandit" på kølerhjelmen – og den skjorte og røde jakke, han havde på i filmen.

Man kan byde nu – men auktionen sluttes den 11. og 12. december i Las Vegas ved en live-auktion.

Der er spekulationer om, at Burt Renoylds sælger ud fordi han er I økonomiske problemer – men selv siger han, at han bare ikke har plads til tingene mere... og helt ærligt, så er jeg træt af at have så mange billeder af mig selv hængene alle steder, siger han til "Entertainment Tonight.”

Forresten: Hvis det ikke lykkedes dig at købe Trans Am’en, får du en ny chance i næste måned, hvor en bil magen til, og som var ejet af Burt Renoylds fra 2005 til 2009, er på auktion hos Mecum Auctions.