Politiuniform Foto: www.politi.dk

Kaldte betjente racister og svin

Politiet har i weekenden haft en række småsager at se til i nattelivet. I et tilfælde blev en ukendt mand anholdt for blandt andet at kalde politiet for racister og svin.

Klokken 04.35 lørdag morgen var en politipatrulje i Nygade i forbindelse med en helt anden sag, da en mand helt uopfordret retter henvendelse til betjentene.

Manden kaldte dem for racister og svin.

Da politiet konfronterede manden, ville han ikke oplyse sin identitet. I stedet spyttede han på patruljevognen og løb fra stedet.

Betjentene indhentede manden, men under anholdelsen sparkede han den ene af betjentene over benet.

Manden blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, for at modsætte sig anholdelsen og for vold og trusler mod polititjenestemand.

Han blev taget med og anbragt i detentionen.

Andre sager fra nattelivet
I tidsrummet fra fredag klokken 23 til lørdag 01.10 fik en gæst på Buddy Holly sin hvide Iphone 5 stjålet fra en taske.

Natten mellem fredag og lørdag fra klokken 01.48 til 03.00 blev tre personer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da de blev taget i at tisse i offentligheden.

Lørdag morgen klokken 03.28 blev politiet kaldt til en beværtning, da en gæst var voldsom og meget fuld. Da patruljen ankom, havde manden en flænge, som han ikke kunne huske, hvordan han havde fået. Da politiet ikke kunne finde ud af, hvad der var sket, blev den 18-årige mand fra Ikast kørt til lægevagten.

Lørdag aften klokken 22.55 blev en uønsket person bortvist i døren på Buddy Holly, da han tidligere har lavet ballade derinde. Personen blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han ikke ville forlade stedet.