Rødhætte

Rødhætte: Silkeborgs ønskeseddel…

Ingen skorsten, ingen julemand - Ingen glidecreme, ingen anal - Ingen arme, ingen småkager

Ingen jul uden ønskeseddel. Alle har en – også Silkeborg, som har hvisket mig sine ønsker.

Kære Julemand.

Jeg ønsker:

¤ At der IKKE bliver guidede busture, når den sidste strækning af motorvejen bliver åbnet. Ærligt talt, så synes jeg fakkertalt, at det var pisse ydmygende at blive fremstillet som Danmarks største bonderøv i medierne, da resten af landet fik at vide, at vi leger rød tagløs London-bus og propper en flok gummistøvler ind i en bus og triller ud i marken med beskrivelse i højtaleren.

”Ååå, hwis I kigger til højre, ka' I se æ rester af en bette hus, som ellers har ståwen dær i manne år, men som jo måtte lade a' liw, da dær sku' anlægges den vej vi kjører på nu. Te' venstre har wi en bette skov. Jaeh...eller det vil si'e...det er velsagtens kun en lysning nu. Høhøhø...til gengjæld ær der manne mennesker, som ka' hold' a' warm næste vinter. Dær war allivewøl møj brænde, da wi fik savet det op”.

¤ At nogen fremover vil vente med at åbne en motorvej, før der er styr på de omkringliggende veje og kryds. Nu havde jeg lige rystet ydmygelsen med de busture af mig og var klar til at sole mig lidt i mine nye klæder, og så viser det sig, at motorvejen faktisk blot er A) en genvej til trafikpropper, trafikuheld og sure borgere.

B) en flugtvej ud af byen.

¤ Mere politi på gaderne. I lidt strammere uniformer. Der skal passes bedre på vores borgere. Derfor vil jeg også foreslå mere kropsvisitation.

¤ Tvungen køreprøve og synsprøve, inden adgang til parkeringsarealerne på Nørrevænget. Det er jo fandeme en radiobilsarena derinde.

¤ Tvunget tilbagebetaling af kommunetilskud til nyt stadion. Come on, Julemand. Det må du sgu da kunne se. Som om det ikke er pinligt nok for Silkeborgs ry, at der er borgmesterdækket sightseeing på en motorvej i en (sikkert alt for indelukket) bus... Pinlighedsfaktoren stiger jo til groteske højder, når der tænkes i et nyt stadion til en flok mænd, som nok bare burde tøffe tilbage til provinsklubhuset og trille lidt serie 17 bold i stedet for at pynte sig med lånte fjer. Ingen skorsten, ingen julemand. Ingen glidecreme, ingen anal. Ingen arme, ingen småkager. Noget for noget.

¤ Gademusikanter ønskes flyttes ud på Odden. Tjajkovskij havde stor succes med Svanesøen. Jeg ser ingen grund til ikke at prøve at se, om Mågesøen kunne blive en tilsvarende succes. Er desuden også sikker på, at akustikken er bedre derude.

¤ En Ikea, en MASH og en Bilka.

¤ Mindre appetit til visse radioværter. Mest for at aflaste hende den hysteriske Rødhætte, som fedter rundt i Lurpak og vanille og ikke kan få ovnen til at følge med.

(Og ja, hun proppede med fuldt overlæg mere peber i pebernødderne sidste gang i håbet om, at det ville tage lidt længere tid, før krukken blev tømt.).

¤ Forbud mod usocialiserede hengemte henkogte visne egoistiske fladpandede skyklapsbærende irriterende selvcentrerede belastende sløve støvede svagtopfattende pygmæ-lignende mennesker, der har taget form som pensionister, i Føtex efter kl. 14 på hverdage. Lad os være ærlige, julemand. De ødelægger det for alle de andre, som modsat de små grå, faktisk kommer i butikken for at handle, og ikke for at knævre der, hvor alle andre skal gå.

klummebillede1

"Ja...så her er vi. Og her står vi godt. For vi har lige mødt vores nabo, som vi ikke har talt med siden i formiddags og hvor var det da bare pudsigt og det er da en lille verden, at vi lige skulle løbe på hinanden i Føtex. Vi snakker over hækken igen sidst på eftermiddagen, men det betyder ikke, at vi ikke skal holde kaffeslabberas uden kaffe og stå og knævre midt i butikken og spærre samtlige gangarealer og være skide ligeglade med alle andre end os selv. For vi er jo den ældre generation og vi må alt".

Må jeg anbefale Aldi? Der er alting jo i forvejen støvet og beigefarvet.

Kærlig hilsen Silkeborg

P.S Jeg vil virkelig gerne beholde min skøjtebane!