Nyhedsbræk: Køb koalabjørn fra helvede

En koalabjørn kaldet Gumnut sælges på amerikanernes pendant til Den Blå Avis, Craigslist.

Men sælgeren kommer med en advarsel om, at han ikke er helt så sød som han ser ud.

Hans ejer, som er fra Colorado, har fået nok af pungdyrets narrestreger, og har lavet følgende annonce:

Jeg har en 3 år gammel Koalabjørn ved navn Gumnut, som jeg desperat forsøger at finde et nyt hjem til. Jeg købte ham i januar og regnede med at det ville være en fantastisk kæledyr, der ville nyde at bo i mit drivhus. Men desværre troede jeg forkert.

Jeg betalte 3.200 dollars for ham tilbage i januar, og jeg er ikke sikker på, hvad en brugt koalabjørn koster på markedet – så jeg er åben for tilbud.

Kun seriøse bud modtages – jeg gider ikke bytte med fucked up Camero fra 1980, med billeder af din nøgne kone, eller et tilbud om at male min garageport.

Gumnut statistik:

Positive ting:

1. Han er renlig – bruger kattebakke det meste af tiden.

2. For det meste er han meget stille; dette falder dog også ind under den dårlige kategori, som vi vil komme ind på om et øjeblik.

3. Han spiser edderkopper, - vi har ikke haft en edderkop i vores hus, siden vi fik ham.

4. Han hader at se Desperate Housewives, hvilket var min kones foretrukne show indtil Gumnut bed hende, da hun skiftede kanal fra Jeopardy til Desperate Housewives.

5. Kommer godt ud af det med mine to hunde.

6. Elsker at køre bil.

Nu til den dårlige:

1. Han spiser en masse eukalyptus, som ikke er så billige som jeg havde forventet.

2. Tilsyneladende er eukalyptus som et narkotikum for Koalabjørne, for når GunNut kommer ned fra sin høje rus, bliver han meget voldelig og aggressiv.

3. Han voldtog og dræbte min kones kat 'Miss Kitty "(Helt ærligt, jeg ønskede at sætte dette i sektionen med gode ting, fordi jeg har forsøgt at finde en måde at få den værdiløse kat ud af huset i to år,).

4. Han kan ikke lide asiater, jeg har ingen idé om, hvor denne Koala er opvokset, men en person af asiatisk afstamning må virkelig have mishandlet ham.

5. Elsker Vin Diesel film, ikke sikker på hvorfor, det gør han bare.

6. Han har ekstremt skarpe kløer og tænder, som han bruger ofte.

7. Elsker skinnende objekter, stjæler og skjuler dem ofte i min hunds bagende.

8. Han er stille, og som følge heraf har han flere gange sneget sig ind på min kone og mig under intime øjeblikke. Jeg bryder mig ikke om, at han kigger – men måske vil det ikke genere dig så meget.

9. Gumnut lugter forfærdeligt, og er ikke let at vaske. Jeg måtte holde en klud med benzin over hans mund, indtil han besvimede for at få ham i denne balje, så han kan få et bad.

10. Når han er i vandet, er han sød nok. Men at få ham i vandet er en mega udfordning. Han vil kradse dig og bide dig og du vil bløde.