Foto: silkeborgif.com

Cheftræner: Kaster ikke håndklædet i ringen

SIFs nye cheftræner, Kim Poulsen, glæder sig til sit nye job, der starter på mandag. Og han nægter at lade den triste bundplacering styre den mentale indgang til opgaven.

- Jeg kigger på løsninger og muligheder, og som menneske vil jeg gerne være "over stregen." Stirrer man blindt på, hvor håbløst det ser ud, så ender det med at blive håbløst, siger han i et længere interview på klubbens hjemmeside.

Han nægter at smide håndklædet i ringet på forhånd i forhold til nedrykning – og siger at det i første omgang handler om, at vi forbereder os bedst muligt til turneringspremieren den 21. februar mod Esbjerg og vinder den kamp.

Efter den kamp kommer der yderligere 15 kampe, som vi vil gå ind til med nøjagtig samme indstilling, siger Kim Poulsen og fortsætter:

Se interviewet med vores nye cheftræner på silkeborgif.com.