Fyrværkeri

Døgnrapport: Nytåret fortsætter

Nytårsaften er endnu ikke slut for alle silkeborgensere. Det viser politiets døgnrapport med adskillige sprængte postkasser og ulovlige kanonslag.

Lørdag morgen klokken 04.10 kom en politipatrulje kørende i krydset Drewsensvej/Christian 8.s Vej, da de så en ung mand fyre et ulovligt kanonslag af.

- Han var åbenbart så uheldig at antænde kanonslaget, lige da patruljen kører forbi. Han blev visiteret og fundet i besiddelse af yderligere tre kanonslag, siger Jørgen Jensen fra det lokale politi.

Den unge mand, der var i færd med den sene nytårsfejring, var en 18-årig mand fra Silkeborg.

Han blev sigtet for de ulovlige kanonslag og modtog en bøde på 2000 kroner.

Politiet har hen over weekenden modtaget anmeldelse om i alt 14 sprængte postkasser, ni i Silkeborg, tre i Kjellerup og to i Gjern.

Indbrud og tyveri
Lørdag modtog politiet anmeldelse om tyveri af en galvaniseret trailer fra Eksportvej i Knudlund. Traileren har registreringsnummer HC 60 67.

Søndag ved 21-tiden gik alarmen hos en virksomhed på Ballevej. Her var ruden i en indgangsdør knust, og en person var brudt ind. Vagtselskabet kørte til adressen og anmeldte en halv times tid senere indbruddet til politiet. Det er endnu ikke opgjort, om der blev stjålet noget.

Natten mellem fredag og lørdag rykkede en politipatrulje ud til et slagsmål mellem tre-fire personer på et pizzeria i Nygade. Da politiet kom frem, ville ingen fortælle, hvad der var sket, så alle blev bortvist, men ingen sigtet.