Mandehørm til SIFs kampe

SIFs angriber Morten Beck har det sidste års tid syslet med at skabe et nyt fankoncept, der forhåbentlig kan ende med at få flere tilskuere på stadion til SIFs kampe.

Ifølge klubbens hjemmeside, har Morten Beck lavet forarbejdet til det nye fankoncept, der skal være for voksne drengerøve, der har lyst til at have en hel dag med sjov, bøffer, bajere og Superligabold på stadion med kammeraterne.

Der er lagt op til rigtig mandehørmsdag på de dage, hvor SIF spiller hjemmekampe. Det kunne for eksempel være sjove aktiviteter som paintball, eller bøf og bajere på stadion, eller øl og hygge på en beværtning i Silkeborg.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Morten Beck præsenterer kernen i det måske kommende tilbud i forbindelse med SIFs hjemmekampe.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Wk37bSOyMX8[/embed]