Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Én gummistøvle stjålet

Politiets døgnrapport for torsdag til fredag morgen indeholder følgende anmeldelser, blandt andet tyveri af én gummistøvle:

• En 22-årig kvinde, der var gæst på Den Gyldne Hest fik i går kl. 22.40 stjålet sin pung og telefon. Kvinden havde lagt tingene på et bord, og efter et kort øjebliks uopmærksomhed var tingene væk.

• En garage på Silkeborgvej i Them blev i tidsrummet fra onsdag aften til torsdag morgen udsat for indbrud. Tyven kom ind ved at afliste en rude i garagedøren. Fra garagen blev der stjålet fiskeudstyr, en højregummistøvle og to batterier til en DeWalt boremaskine.

• En beboer på Løvevej i Bryrup sad natten mellem onsdag og torsdag og arbejdede, da han hørte en lyd udenfor. Det var to tyve, der var i færd med at bryde ind i et udhus. De to nåede at klippe to hængelåse op, men da det gik op for dem, at de var blevet opdaget, flygtede de var stedet.

• Aladdin Pizza på Gødvad Bakke blev i tidsrummet fra onsdag aften til tirsdag eftermiddag udsat for et indbrud, hvor der ikke blev stjålet noget. Den nederste rude i indgangsdøren blev aflistet og mindst en person var ind på pizzeriaet, men altså uden at stjæle noget.

Har du set eller hørt noget i en af de fire sager, kan du kontakte politiet på telefon 114.