Stoffer

Tre bilister taget i påvirket tilstand

Politiet fik i går fjernet tre bilister fra vejene, da de tre kørte rundt i påvirket tilstand med enten euforiserende stoffer eller alkohol i kroppen.

• Klokken 11.10 blev en 23-årig mand fra Thorsø standset på Kejlstrupvej i Silkeborg. Manden blev på stedet testet positiv for amfetamin, så han blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøve.

• Klokken 16.20 blev en 66-årig mand standset rutinemæssigt i Storgade i Fårvang. Han blæste politiets alkometer op over den tilladte promille på 0,5. Så den 66-årige blev sigtet for spirituskørsel, anholdt og taget med til en blodprøve, der skal fastslå den endelige promille.

• Ved 18-tiden i går blev en 35-årig mand standset i Skolegade i Silkeborg. Manden blev testet med politiets narkometer og gav udslag for hash. Manden kørte uden kørekort, da han er frakendt kørekortet for en lignende sag. Derfor blev den 35-årige sigtet for både kørsel uden førerret og med hash i kroppen. Manden blev anholdt og taget med til en blodprøve.