Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Lommetyve og urin

Politiet døgnrapport for weekenden indeholder to tilfælde af lommetyveri fra ældre damer, og så har politiet taget to mænd i at urinere offentligt.

• Fredag mellem kl. 14.05 og 14.30 handlede en 84-årig kvinde i Netto i Borgergade, da hun fik stjålet sin pung. Videoovervågning har gjort to kvinder til politiets hovedmistænkte, men der er intet signalement af de to. Den 84-åriges pung indeholdt et mindre kontantbeløb og diverse kort. Den samlede værdi af pung og indhold var 1300 kroner.

• I tidsrummet fra fredag kl. 20 til lørdag morgen kl. 05.00 blev højre siderude knust i en bil på Kalgårdsvej ved Lunden. Fra bilen blev der stjålet en taske med en del sportstøj, fire kasser Mokai, fire kasser øl og seks flasker spiritus.

• Lørdag morgen kl. 01.45 stødte politiet på tre personer i en baggård på Nygade. De tre opførte sig mistænkeligt, og da politiet kiggede nærmere på dem, viste det sig, at den ene holdt sin telefon med en streg kokain på i hånden. Telefonholderen var en 24-årig mand, der desuden havde en lille pose med kokain i hånden. Den 24-årige blev sigtet for kokainen, og det fik ham til at kalde betjentene for nogle "dumme idioter," så det udløste en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

• En times tid senere blev en 51-årig mand fra Aarhus sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da han stod og urinerede op ad Buddy Holly. Det samme blev en 18-årig mand fra Silkeborg et døgns tid tidligere, da han tissede i Bios Gård, mens politiet så på.