Fingeraftryk

To indbrud på Frejasvej i weekenden

Politiet har modtaget anmeldelse om i alt tre indbrud og forsøg på et fjerde i løbet af weekenden. To af indbruddene er begået på Frejasvej.

• Lørdag formiddag ved 10-tiden blev det første indbrud på Frejasvej opdaget. Her var tyven kommet ind ved at brække et badeværelsesvindue op. Der har været mindst en person inde i huset, men der var ved anmeldelsestidspunktet endnu intet overblik over tyvekosterne.

• Søndag eftermiddag kom beboerne i et andet hus på Frejasvej hjem til et opbrudt hus. Her var det gået ud over en terrassedør. Fra huset var der stjålet smykker.

Begge indbrud på Frejasvej er begået i tidsrummet fra fredag eftermiddag til det tidspunkt, hvor de blev opdaget. Der er kun cirka 70 meter mellem de to ramte huse.

Har du set noget, kan du kontakte politiet på telefon 114.

• Politiet modtog i weekenden også anmeldelse om et kontorindbrud på Brorsonsvej. Her gik alarmen kl. 01.00 natten til lørdag, og vagtselskabet var hurtigt fremme, men det lykkedes tyven at stjæle to designstole.

• I aftes forsøgte en mand at bryde ind i en lejlighed på Drewsensvej. Klokken 22.28 blev en rude til et badeværelse knust, hvilket alarmerede et vidne, der overraskede indbrudstyven. Da tyven blev opdaget, flygtede han fra stedet. Vidnet kunne ikke afgive et signalement af manden.