Spiritus

Tre påvirkede bilister standset

Politiet fik i løbet af weekenden fat i tre bilister, der alle kørte rundt i påvirket tilstand. To af dem havde blandet alkohol og euforiserende stoffer.

• Fredag kl. 16.20 blev en 40-årig mand fra Otterup på Fyn standset i Frederiksberggade. Manden blev vurderet til at være påvirket, så han blev både alkohol- og narkotestet. Begge dele gav udslag over det tilladte niveau, så manden blev sigtet for kørsel i dobbeltpåvirket tilstand, anholdt og taget med til en blodprøve. Den 40-årige var desuden frakendt sit kørekort, så han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

• Lørdag morgen kl. 03.25 standsede politiet en 21-årig mandlig bilist fra Silkeborg på Drewsensvej. Den 21-årige blev ligeledes både narko- og alkoholtestet og gav udslag i begge test. Manden blæste alkometeret op over det tilladte niveau og gav udslag for cannabis i kroppen, så han blev ligeledes sigtet for kørsel i dobbeltpåvirket tilstand, anholdt og taget med til en blodprøve.

• Søndag var det en 43-årig mand, der blev standset af politiet. Manden kørte ad Søndermarkstoften i Ans, da han blev standset kl. 16.28 søndag. Manden blev testet med politiets narkometer og gav udslag for euforiserende stoffer, så han blev taget med til en blodprøve. Desuden var mandens kørekort inddraget, så han blev også sigtet for at køre i frakendelsestiden.