Rødhætte: Silkeborgs datingprofil

Hvis Silkeborg skulle oprette en datingprofil

Jeg er en frisk by, der søger en at dele livets stunder sammen med. Dåbsattesten siger godt nok 1846 (plus/minus – Google havde forskellige udgaver af min dåbsattest), men jeg føler mig stadig som en 90 årig og jeg synes egentlig, at jeg holder mig ret godt. Det hjælper på rynkerne at prioritere massebetonbyggeri frem for at tænke i smukke gamle smukke bygninger.

Jeg er:

Optimistisk:

- Jeg har givet 60 millioner til mit lokale fodboldhold, som scorer mindre end en nonne.

Dyrevenlig:

- Fortove er til for at blive brugt. Så her kan du som hundeejer bare slå dig løs med din dovenskab og rendyrkede egoisme og lade din hund skide overalt, så folk uden hund også kan få del i glæden og få en lille gave med hjem under sålen.

- Jeg har ryddet en hel dyrehave udelukkende for at tage hensyn til en grim frø.

dating

Tålmodig:

- Hvad der startede stille og roligt som en spæd idé - om at grave lidt i mit underliv og gøre plads til en masse parkerede biler - har nu udviklet sig til noget, som mest af alt minder om en udskrabning uden bedøvelse og et afsnit af Muppet Show: Fuldstændig hysterisk, farverigt og fuld af dukker, som alle sammen virkelig gerne vil ses og høres på en gang.

Omfavnende:

- Når du står og skal taste din dankortkode ind ved kassen i Føtex, får du samtidig (helt gratis – men med risiko for omkostninger) kropsvarme fra personen bag dig i køen.

Det der med diskretionslinje, situationsfornemmelse og pli er ikke noget der bruges ved kassen. Som borgere vi dele – inkl. pinkode.

Givende:

Jeg er i visse situationer villig til at betale over 30 millioner for at lade nogen købe et stykke af mig.

Overbærende:

- Når kopi-radioen i wannabe-lokal-avisen påstår, at de er min lokalradio, trækker jeg bare på skuldrene og griner lidt af den form for virkelighedsflugt. Man skal ikke sparke til dem, som står under en på stigen. Uanset hvem de så er. Men jeg overvejer dog at sende dem en kugleramme, når de skal lave en omtælling i lytterskaren.

- Når wannabe-lokalavisen photoshopper ”Din Radio Silkeborg” logoet ud af et billede fra en håndboldkamp, trækker jeg på smilebåndet og tænker ”Åh herregud da også, bette pus”.

Rummelig:

- Der er altid plads til en Fakta mere.

- Og en rundkørsel.

- Og en genbrugsbutik.

Humoristisk:

- Hvert år kan man køre ud og se køer blive lukket ud fra stalden, og betale Jens Hansen – som ikke kun har en bondegård, men også snude for forretninger – penge for at få lov til at parkere på en mark, så man kan komme helt tæt på og se gårdens traktorpark og klatre i halmballer.

Nogen kalder det bondefangeri; jeg kalder det jysk BonBon land.

Fri af tidligere forhold:

- Jeg havde et one-night-stand med Herning. Men her må jeg krybe til korset og erkende, at jeg – når alt kommer til alt – er en size-queen. Han var simpelthen ikke veludrustet nok.

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så send mig en besked og så giver jeg en kop kaffe.

Vi kan mødes foran Føtex.