Politiuniform Foto: www.politi.dk

Politiet advarer: Mistænkelig brochure uddelt

Politiet i Silkeborg advarer og beder borgerne være opmærksomme på to unge mænd, der går rundt og deler en brochure ud. Politiet mener, det kan være et påskud for at komme ind i folks hjem.

To beboere på Præstemarken i Them har uafhængigt af hinanden anmeldt, at de i går ved 13-tiden havde besøg af to unge mænd, der uddelte en brochure med titlen "Unikke campingpladser i Danmark."

Der er ikke rapporteret om nogen kriminelle handlinger i forbindelse med uddelingen, men borgerne og politiet er mistænksomme over for de to unge mænd.

- De har været inde i husene, så beboerne skal være opmærksomme. Vi kender ikke umiddelbart brochuren, så det kan være et påskud for at komme indenfor. Hvis andre har haft samme oplevelse eller mangler noget, vil vi gerne vide det, siger Jeppe Buhl fra politiet i Silkeborg.

De to mænd beskrives som mellem 16 og 20 år gamle, 170-180 cm høje og med mørkt hår. Den ene var iført en sort jakke, grå tophue og havde mange bumser. Han var desuden lidt mørk i huden. Den anden er kun beskrevet med alder og højde.

Har du oplevet noget lignende eller set noget, kan du kontakte politiet på telefon 114.