Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Tyveri fra Grejbiksen

Politiet i Silkeborg har det seneste døgns tid modtaget anmeldelse om blandt andet et tyveri fra Grejbiksen, hvor signalementet af tyvene er særdeles grundigt.

• I går kl. 11.48 kom to mænd ind i Grejbiksen og begyndte at gå lidt rundt.

Få minutter senere stjal de to et par bukser, der blev lagt i en rygsæk og taget med ud af butikken.

De to mænd beskrives begge som østeuropæiske af udseende og sprog, 30-35 år, almindelige af bygning og med sort, kort hår.

Den ene mand var 180 cm høj, bar briller, var iført brune støvler, cowboybukser med slid foran, sort bælte med sølvspænde, sort trøje og brun parka-jakke.

Den anden var 185 cm høj. Han var iført grå sko med hvid sål, sorte, slidte bukser, stribet strikketrøje i sort/grå/hvid, sort, kort parka-jakke og havde en rygsæk.

• Politiet standsede i går kl. 17.53 en 24-årig mandlig bilist på Tietgensvej. Manden var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort, så han blev skrevet for den ulovlige kørsel og bedt om at overlade bilen til en anden.

• En pose med lidt forskellige tøj kostede i går en knust siderude i en bil på Vestergade. I tidsrummet fra kl. 17.25 til 18.35 blev sideruden i en Renault Clio knust og posen med blandt andet en vinterjakke og et par sko stjålet.