Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Spritbilister og indbrud

Politiet i Silkeborg fik i weekenden blandt andet standset to spritbilister og blev kaldt ud til to indbrud.

• Fredag aften kom beboerne i en villa hjem til en opbrudt terrassedør og et gennemsøgt hus. En villa i Fredensgade i Kjellerup var i tidsrummet fra fredag kl. 16.45 til 22.40 blev udsat for indbruddet, hvor tyven blandt andet var rendt med en bærbar computer.

• Fredag kl. 21.23 blev en 61-årig mand standset på Resedavej. Manden var spirituspåvirket og blæste politiets alkometer op over det tilladte niveau. Så den 61-årig blev anholdt og taget med til en blodprøve.

• Natten til lørdag kl. 00.27 kontaktede Natteravnene politiet, da de havde fundet en meget beruset, 40-årig mand fra Bjerringbro ud for Sydbank i Søndergade. Politiets patrulje kom til stedet og endte med at køre den 40-årig mand hjem til hans mor.

• Politiet blev natten til lørdag kl. 01.31 kaldt til Buddy Holly, hvor fem unge mænd var blevet bortvist, men ikke ville forlade stedet. Patruljen kom og bortviste fem unge mænd, alle på cirka 25 år og fra Aarhus eller Odder.

• Lørdag kl. 16.43 fik politiet en anmeldelse om nogle unge personer, der smed kanonslag ud fra et vindue på Resedavej. En patrulje kørte til stedet og fandt frem til en 22-årig mand, der blev sigtet for at overtræde fyrværkeriloven.

• Søndag morgen blev en 34-årig mand bortvist fra Den Gyldne Hest, hvor han allerede havde karantæne. Manden ville ikke høre på personalet, så politiet blev tilkaldt og bortviste manden fra stedet.

• En 50-årig mand fra Silkeborg blev søndag formiddag forhindret i at køre spirituskørsel, da en privatperson tilbageholdt manden og tilkaldt politiet. Den 50-årige var i færd med at køre fra Netto på Nordre Højmarksvej, da han blev tilbageholdt. Politiet kom til stedet, anholdt manden og tog ham med til en blodprøve.

• Søndag kl. 10.41 modtog politiet en anmeldelse om et indbrudsforsøg på Ørnsøvej. En sten blev i tidsrummet fra lørdag kl. 15 til søndag kl. 10.20 kastet gennem en terrasserude, men der var ikke umiddelbart nogen indenfor.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis du har oplysninger om nogen af de to indbrud.