Nikolaj Øris udtaget til landsholdet Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

Nikolaj Øris forlænger med BSV

Bjerringbro-Silkeborg har forlænget kontrakten med Nikolaj Øris, så den løber frem til sommeren 2017.

Nikolaj Øris er Bjerringbro-Silkeborg-spiller i yderligere to år. Højrebacken har nemlig sat sin signatur på en kontraktforlængelse, der gør, at han kan trække den sorte trøje over hovedet indtil sommeren 2017.

- Jeg føler jo, at det er mit sted. Jeg har altid været i klubben, og jeg nyder at være her, siger Nikolaj Øris, der begyndte at spille håndbold i Bjerringbro FH, da han var fire år gammel.

Nikolaj Øris har spillet en fremragende efterårssæson for Bjerringbro-Silkeborg, hvor han som klubbens topscorer har lavet 94 mål, og derfor har højrebacken påkaldt sig interesse fra udenlandske klubber. Her kunne pengene og præstigen måske være større, men Nikolaj Øris valgte det kendte og hjemlige, hvor han ved, at han trives både på og udenfor banen.

- Jeg har vurderet, at jeg har det rigtig godt, hvor jeg er, og jeg føler, at jeg har rigtig gode muligheder for at videreudvikle mig som håndboldspiller i Bjerringbro-Silkeborg. De to ting betyder rigtig meget for mig. Så er der måske nogle andre steder, hvor man kan tjene lidt flere penge og måske opleve nogle andre ting, men det er der også nogle spørgsmålstegn forbundet ved, fortæller Bjerringbro-Silkeborgs ægte klubmand.

Han føler langt fra, at han har opnået det, han kan opnå i det midtjyske, både med holdet og personligt. Nikolaj Øris var i år 2011 og 2012 med på det Bjerringbro-Silkeborg-hold, der spillede to DM-sølvmedaljer i hus, og står det til Bjerringbro-drengen, er det ikke de sidste DM-finaler, han har spillet, ligesom han også har en landsholdsdrøm i maven.

Glæde i BSV
I Bjerringbro-Silkeborg er der stor glæde over, at Nikolaj Øris har valgt at skrive under for yderligere to år. Her ser man det som et bevis på klubbens sunde værdier og kultur, at Nikolaj Øris har valgt klubben i konkurrence med økonomisk stærkere klubber fra udlandet.

- Når Nikolaj Øris præsterer på et så højt niveau, som han har gjort, er det klart, at også udlandet kigger med. Vi er rigtig glade for, at Nikolaj har valgt at blive hos os trods klart bedre økonomiske tilbud fra andre klubber, og vi ser det som et stort skulderklap til det arbejde, som vores sportslige team og hele klubben yder, lyder det fra Christian Lynnerup fra Bjerringbro-Silkeborg.

Nikolaj Øris har været på kontrakt i Bjerringbro-Silkeborg, siden han blev professionel i år 2005. Han har været udlejet til Lemvig-Thyborøn i en enkelt sæson. Nikolaj Øris’ nye kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg løber frem til sommeren 2017.