Kvickly Foto: Esben Stenfeldt

Døgnrapport: Butikstyv for boxershorts

Politiets døgnrapport for det seneste døgn indeholder blandt andet en butikstyv, der blev taget med tre par boxershorts for mange og en anden med kraftig sminke.

• Klokken 13.01 i går blev politiet kaldt til Kvickly Søtorvet, hvor en gammel kending var blevet taget i butikstyveri. En 43-årig mand fra Them, der flere gange tidligere er blevet taget for butikstyveri, var blevet taget i at stjæle tre par boxershorts. Manden blev sigtet for butikstyveriet.

• I går ved 16-tiden blev Sportigan i Kjellerup også udsat for butikstyveri. Her blev der stjålet to skindjakker af mærket Peak Performance. Tyveriet blev begået af en mand og en kvinde af østeuropæisk udseende. Manden beskrives som cirka 40 år, 170-175 cm høj, almindelig af kropsbygning og med sort, tyndt hår. Kvinden beskrives som 35-40 år, 165-170 cm høj, kraftig bygning, med mørkt hår, og så var hun kraftigt sminket. Politiet har mistanke om, at parret var kørende i en bil hjemmehørende i Aarhus.

• I løbet af en time fra kl. 9.30 i går blev en rygsæk stjålet fra forsædet af en bil på Borgergade. Bilen holdt uaflåst med motoren startet, fordi ejeren skulle bruge strøm fra bilen, mens der på forsædet stod en sort rygsæk. Kl. 10.30 opdagede rygsækkens ejermand, at den var væk med indhold, der blandt andet bestod af en mørk læderpung med et mindre kontantbeløb og diverse kontanter.

• I tidsrummet fra kl. 13 til 15 tirsdag blev en uaflåst varebil på Ansvej udsat for tyveri. Her blev der stjålet et skærebrændersæt med to tilhørende gasflasker og forskelligt værktøj.

Har du set den kraftigt sminkede butikstyv eller hendes mandlige medskyldige, kan du kontakte politiet på telefon 114.