Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Kokain og tis i nattelivet

Politiet har i weekenden haft fat i blandt andet fire gadetissere og en ung mand med kokain klar til at blive sniffet.

• Fire unge mænd fik fredag en markant dyrere bytur, end de havde regnet med, da de tog hjemmefra. Alle fire fik en bøde på 1500 kroner for at urinere i offentligheden. Klokken 23.47 blev en 19-årig mand fra Sjælland taget midt i sin tisstråle i Bios Gård. På den anden side af midnat var det så tre unge mænd på henholdsvis 19, 29 og 21 år, der blev taget uafhængigt af hinanden. De stod alle tre og tissede i Nygade, da politiet fik øje på dem.

• Søndag klokken 04.30 opdagede politiets narkopatrulje en person i Bios Gård, der var midt i at klargøre en bane kokain. Manden havde lagt sin telefon på en skraldespand og trukket en bane op her. Manden blev visiteret af politiet, der fandt ham i besiddelse af en pose med 0,45 gram kokain. Manden blev sigtet for det euforiserende stof. Der var tale om en 28-årig mand fra Silkeborgs østlige opland.

• I tidsrummet fra lørdag aften til søndag morgen blev en galvaniseret trailer med høje sider stjålet fra en carport på Långawten. Traileren har registreringsnummeret LB 81 58.