Foto: Juul Fotografi

Simone Böhme skifter til Viborg HK

Efter tre år i den grønne trøje har Simone Böhme benyttet en klausul i sin kontrakt og søgt nye udfordringer. Hun skifter fra næste sæson til Viborg HK.

Simone kom til Silkeborg-Voel KFUM fra Randers HK og har i de tre år, hun har været i klubben, udviklet sig til en af landets bedste fløjspillere. Hun har været på udviklingslandsholdet og inde og snuse til A-landsholdet.

- Vi er stolte over at have udviklet Simone til en af landets bedste fløjspillere og ønsker hende al mulig held og lykke i fremtiden. Det er naturligvis altid ærgerligt at sige farvel til dygtig spiller, men omvendt er vores ambition at komme styrket ud af situationen. Vores ambitioner er store for den kommende sæson, og vi har en målsætning om, at vi vil hente en ny spiller på minimum samme niveau som Simone, og den proces er allerede rigtig godt gang, siger Silkeborg-Voels cheftræner Jakob Andreasen.

Klubben håber inden kort tid at kunne præsentere nye profiler, som er på vej til holdet til den kommende sæson.