Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

Målvogter forlader BSV

Målvogter hos Bjerringbro-Silkeborg Linus Persson bliver løst fra sin kontrakt og stopper i BSV når sæsonen slutter, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det var ikke et planlagt farvel, men Linus Persson ytrede selv ønske om at forlade den midtjyske klub, så han kunne følge med sin kæreste, den svenske håndboldstjerne på kvindesiden Isabella Guldén, der efter denne sæson skifter fra Viborg HK til en endnu unavngivet klub i Østeuropa.

”Jeg har været rigtig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg. Det er en social beslutning, som Isabella og jeg har truffet sammen. Det vil ikke være så nemt at få det private liv til at hænge sammen, hvis jeg skulle blive i Bjerringbro-Silkeborg, så jeg er virkelig taknemmelig for, at klubben forstår min situation, og det har været muligt for mig at blive løst fra min kontrakt”, siger Linus Persson.

Han kom til Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2014, og når altså blot at spille en enkelt sæson i klubben, som han kom til fra Skanderborg. Linus Perssons personlige målsætning i Bjerringbro-Silkeborg var at udvikle sig som målmand og lære fra en rutineret keeper som Søren Rasmussen, og det, føler han, er lykkedes. Han har været rigtig tilfreds med at være i Bjerringbro-Silkeborg, som han kalder en meget seriøs klub.

”Det er en fokuseret klub, som arbejder stenhårdt hver eneste dag. Både os spillere og klubben arbejder hårdt, og jeg har en stor tro på det arbejde, som vi har i gang”, fortæller Linus Persson.

I Bjerringbro-Silkeborg ville man gerne have beholdt Linus Persson, men omvendt havde man også forståelse for den svenske målmands ønske om at tage med sin kæreste videre til Østeuropa.

”Linus kom og spurgte os om muligheden for at følge med sin kæreste. Vi har været glade for at have Linus og Søren som makkerpar i målet, men vi vil ikke stå i vejen for Linus’ ønske, så derfor har vi aftalt, at hans kontrakt udløber til sommer”, siger Christian Lynnerup fra Bjerringbro-Silkeborg.

Linus Persson fortsætter med at spille håndbold i Østeuropa til næste sæson, men hvor det bliver, ved han endnu ikke. Han konstaterer dog, at det nok ikke bliver på samme niveau som i Bjerringbro-Silkeborg.