Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

BSV forlænger i to år med streg-talent

Bjerringbro-Silkeborg har forlænget samarbejdet med Kristian Ørsted, så stregtalentet spiller i den midtjyske klub frem til 2017

Et af Danmarks største stregtalenter bliver to år mere i Bjerringbro-Silkeborg. Kristian Ørsted har skrevet under på en kontrakt, der binder ham til den midtjyske klub frem til år 2017. Stregtalentet kom til Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2014, og han har fået et rigtig godt indtryk af klubben, som, han mener, giver ham de optimale muligheder for at udvikle sig.

- Jeg har mest af alt valgt at blive på grund af det gode træningsmiljø, vi har i klubben. Her træner jeg med nogle af de bedste, jeg har en gode trænere og en rigtig god læremester, man kan vel ikke rigtig få bedre end ham, jeg har, siger Kristian Ørsted med reference til Michael V. Knudsen, som han deler stregpositionen med i Bjerringbro-Silkeborg.

Kristian Ørsted kan se sig se sig selv udvikle sig yderligere i klubben over de næste par år.

- Jeg ser Bjerringbro-Silkeborg, som det optimale sted for min udvikling og håber på, at jeg kan blive bedre i de kommende år. Jeg håber, at jeg kan blive bedre i alle faser af spillet, og jeg vil særligt gerne udvikle mit forsvarsspil, så jeg også kan begynde at få dækket lidt op. Det er et stort mål for mig i de kommende år at blive en bedre forsvarsspiller, siger han.

Udenfor håndboldbanen mener Kristian Ørsted også, at Bjerringbro-Silkeborg giver ham de optimale betingelser for at kunne udvikle sig som håndboldspiller. Han roser klubben for altid at have styr på tingene, hvilket giver spillerne ro til kun at koncentrere sig om at spille håndbold.

- Det er en meget professionel klub. Der er et godt setup, og der er styr på det udenfor banen. Jeg synes, at det giver en tryghed for os spillere. Klubben har fuldstændig styr på tingene og kører med overskud hvert år, og det sender bare et godt signal til os spillere. Vi skal bare koncentrere os om at levere nogle gode resultater inde på banen, siger stregtalentet, der har lavet 17 mål for Bjerringbro-Silkeborg i indeværende sæson.

Kristian Ørsted er i gang med sin første sæson i Boxer Herreligaen. I sommer kom han til Bjerringbro-Silkeborg som amatør, hvor man syntes, at det var spændende at tilknytte unge Ørsted og se, hvordan han ville udvikle sig som ligaspiller. Han var egentlig tiltænkt en mindre rolle som udviklingsspiller, men de mange skader i den midtjyske klub har givet Ørsted meget spilletid.

Kristian Ørsted er 19 år og har allerede fået debut på U21-landsholdet, som han er ved at blive en fast del af. Han kom til Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2014 fra Aarhus Håndbold, som han vandt U18 DM-guld med.