Overvågningsbillede fra røveriet.

Efterlysning: Knivrøver på banegården

Politiet efterlyser oplysninger i sagen om et røveriforsøg i aftes.

Klokken 22.51 forsøgte en yngre mand at begå knivrøveri mod 7-Eleven på banegården.

Manden kom ind i butikken med en 10 cm lang køkkenkniv og råbte, "det er et røveri, hit med pengene."

Det fik den 54-årige, kvindelige ekspedienten til at flygte gennem et baglokale. Uden for banegården kontaktede hun en taxachauffør, der kontaktede politiet.

Videoovervågningen viser, at mens røveren var alene i forretningen, forsøgte han selv at åbne kasseapparatet, men det lykkedes ikke.

Den unge mand flygtede til sidst fra 7-Eleven uden penge.

Han løb ud mod perron-området og ned i tunnellen mod Jernbanevej. Politiet kan se på overvågningsvideo fra Arriva, at han både kom fra Jernbanevej før røveriet kl. 22.47 og forlod banegården samme vej. I sydlig retning.

Røveren beskrives som 15-25 år, 170-180 cm høj, lys i huden og dansktalende. Han var iført en sort jakke med hætte og hvidt tryk på brystet, sorte bukser, beigefarvede sko, lyse handsker og et mørkt tørklæde for ansigtet. Han havde en plastikpose og en 10 cm lang køkkenkniv med sig.

- Vi har ikke fundet gerningsmanden endnu og vil meget gerne høre fra personer, der har set en mand, der kunne passe på beskrivelsen, enten før eller efter kl. 23, siger Mogens Rubech fra politiet i Silkeborg.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis du ved noget.

(opdateret kl. 14.47)

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="492" thumb_width="75" thumb_height="75" post_id="3252" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="1500" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="0" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1424334065666"]