Foto: Bjerringbro-Silkeborg.dk.

BSV har fundet afløser for Persson

Det bliver Kasper Larsen, der i den kommende sæson skal erstatte Linus Persson og danne målmandspar med Søren Rasmussen i Bjerringbro-Silkeborg. Han har skrevet en etårig kontrakt med den midtjyske klub

Bjerringbro-Silkeborg har fundet den målmand, der skal erstatte Linus Persson, når han efter denne sæson flytter med sin kæreste til Østeuropa. Den nuværende Skanderborg-målmand, Kasper Larsen, bliver manden, der i næste sæson skal stå mellem stængerne i Bjerringbro-Silkeborg sammen med Søren Rasmussen. Han har tegnet en etårig kontrakt med den midtjyske klub, og han glæder sig til at tage et skridt op ad karrierestigen.

- Jeg føler, jeg har udviklet mig gradvist over de seneste år, og at jeg nu er klar til at spille for en topklub, som har været min ambition og mit mål. Tidspunktet og timingen, føler jeg, er den rigtige, og jeg tror, at Bjerringbro-Silkeborg og jeg bliver et godt match, fortæller Kasper Larsen.

Den 25-årige kommende Bjerringbro-Silkeborg-målmand ser gode muligheder for, at han også kan udvikle sig selv personligt som målmand i det midtjyske. Her kommer han til at stå sammen med den tidligere Champions League-vinder Søren Rasmussen, der har en rutine som de færreste andre målmænd i landet.

- Bjerringbro-Silkeborg er en topklub, og det er en klub, der vil spille med om medaljer og er med helt fremme. Det vil jeg rigtig gerne være en del af. Sidste år havde man en stor udskiftning, og jeg glæder mig til at blive en del af det nye Bjerringbro-Silkeborg-hold med en dygtig træner i Peter Bredsdorff-Larsen og et rigtig godt træningsmiljø, som virker meget professionelt, siger den kommende målmand.

Kasper Larsen kom før denne sæson til Skanderborg fra Ribe-Esbjerg, og han har også spillet for Aarhus Håndbold i den danske håndboldliga. Han har tidligere været inde omkring de danske ungdomslandshold, og det er en målmand, som Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen har fulgt gennem mange år, og som, han forventer, kan løfte sig yderligere, når han trækker den sorte trøje over hovedet efter sommeren.

- Kasper kommer fra samme gode ungdomsårgang som Niklas Landin og Jannick Green med flere, og han har snart spillet mange gode sæsoner i ligaen. Jeg synes, at han er parat til at tage næste skridt nu, og jeg er glad for, at det er lykkedes os at få ham til klubben, siger Peter Bredsdorff-Larsen

Kasper Larsen tiltræder i Bjerringbro-Silkeborg den 1. juli 2015.