Døgnrapport: Tyve hos to virksomheder

Politiets døgnrapport for torsdagen indeholder blandt andet indbrud hos en virksomhed og tyveri fra en anden.

Har du set noget i forbindelse med en eller flere af nedstående tre hændelser, kan du kontakte politiet på telefon 114.

• Hos Brewolution i Knudlund blev der i aftes stjålet forskelligt værktøj. Politiet fandt ingen tegn på indbrud, så det hele efterforskes som et tyveri. Tyven har muligvis haft en nøgle eller også var der ikke låst. Tyveriet omfattede en rørskærer og to Makita boremaskiner. Den samlede værdi var 6000 kroner.

• Udbyttet var i alt 70.000 kroner værd, da der var indbrud hos Midtjysk Malerforretning. I stedet for redskaber og værktøj til 70.000 kroner, dumpede tyven forskelligt affald, blandt andet en gammel seng og en masse plastikurtepotter.

Indbruddet skete mellem torsdag den 12. februar og onsdag den 18. februar.

Tyven kom ind ved at bryde en hængelås op og stjal en Polar kompressor, en havetraktor, flere boremaskiner, alufælge til firmabilen og fire vinterdæk.

Politiet mener, at tyven kørte tyvegodset væk med en varebil eller mindre lastbil. Lastbilen var formentlig fyldt med det affald, der blev læsset af ved Midtjysk Malerforretning.

• Ruden i en terrassedør i en villa på Kirunavej blev i tidsrummet fra 11. til 19. februar knust i det yderste lag. Villaen har enten været offer for hærværk eller forsøg på indbrud. Ruden blev knust med en knytnævestor sten, der altså kun ødelagde det yderste lag glas.