Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Solouheld og indbrud

Politiets døgnrapport for weekenden indeholder blandt andet et par tilfælde af indbrud i private boliger, et par færdselsuheld og to tilfælde af benzintyveri.

• Politiet anholdt i weekenden en 22-årig mand fra Silkeborg for indbrud. Manden har erkendt, at han den 19. oktober brød ind i en villa på Perikonvej i Sejs. Fra villaen blev der stjålet en fladskærm, en harddiskoptager med dvd og en hvid racercykel.

• En 47-årig kvinde fra Kjellerup ramte i går et træ ved et solouheld, der skete på Pederstrupvej ved Pederstrup. Kvinden kom ved 9-tiden kørende i østlig retning ad Pederstrupvej, da hun mistede herredømmet over sin bil på grund af slud på vejbanen. Kvinden bil skred af vejen og ramte et mindre træ. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

• Søndag eftermiddag eller aften var der indbrud i et rækkehus på Gunilshøjvej. Tyven kom ind ved at bryde bagdøren op. Fra huset blev der stjålet forskellige smykker.

• I tidsrummet fra lørdag til søndag morgen blev der stjålet værdier og kontanter for i alt 30.000 kroner fra en villa på Skanderborgvej ved Tovstrup. Her blev en havedør brudt op. Fra villaen blev der stjålet to Ipads, en Acer bærbar computer og kontanter i både danske kroner og schweizerfranc.

• Fredag eftermiddag fik en 27-årig mand sig noget af en overraskelse, da hans bil blev trykket af en lastbil i et højresving. Kl. 15.16 holdt en 54-årig udenlandsk lastbilchauffør og ventede på at svinge til højre ud fra OK-tanken på Viborgvej ved Fårvang. Den 27-årige bilist skulle også til højre på vej ud fra OK-tanken, så han besluttede sig for at holde på højre side af lastbilen. Her blev han overset, da den 54-årige lastbilchauffør satte i gang. Det kostede en skade på bilen, men der skete ingen personskade.

• Fredag kl. 19.08 blev Statoil på Rute 13 ved Nørre Knudstrup udsat for et muligt tricktyveri, der endte med at koste 120 liter benzin. En bil med minimum to personer kørte ind på tankstationen og en person steg ud fra passagersædet. Han begyndte at tanke benzin i en dunk. På et tidspunkt ringer telefonen inde på tankstationen, og i samme øjeblik kører bilen sammen med 120 liter ubetalt benzin. Politiet er kun blevet oplyst, at det drejer sig om enten en Kia eller Hyundai personbil.

• Næsten samtidig med det ene tilfælde af benzintyveri, skete der et andet mod Shell på Thorningvej i Kjellerup kl. 18.22. Her tankede en 18-25-årig mand en Peugeot 106 med 27 liter benzin. Bilen har registreringsnummer VN 50 286 og var i forvejen efterlyst af politiet.