Politibil

Fire bilister taget i ulovlig kørsel

Politiet standsede i weekenden fire bilister, der ikke havde lov til føre bil, enten på grund af alkohol, stoffer eller manglende kørekort.

• Fredag kl. 10.20 blev en 41-årig mand fra Låsby standset på Rødebækvej ved Rodelund. Manden var i forvejen frakendt kørekortet, så han fik en bøde for at køre i frakendelsestiden og måtte ikke køre videre.

• Kort tid efter, kl. 10.37, blev en 22-årig mand fra Silkeborg standset i Vestergade. Den 22-årige blev testet med politiets narkometer og gav udslag for cannabis. Politiet fandt også manden i besiddelse af 0,48 gram hash. Manden blev anholdt, taget med til en blodprøve og løsladt kort efter.

• Fredag aften kl. 20.12 blev en 39-årig mand fra Silkeborg standset på Arendalsvej med alkohol i blodet. Manden blev testet med politiets narkometer og blæste en promille over de tilladte 0,5. Manden blev anholdt, taget med til en blodprøve og løsladt kort tid efter.

• Natten til lørdag kl. 01.23 blev en 23-årig mand fra Silkeborg standset på Viborgvej. Den 23-årige havde aldrig taget sig et kørekort, så han blev sigtet for at køre bil uden førerret.