Din Radio-værter nomineret til radio-pris

To lokale radioværter er for tredje gang i karrieren nomineret til en landsdækkende radiopris. Denne gang er det Zulu Awards 2015, der uddeles af TV2 Zulu den 26. marts

De lokale morgenværter på DIN RADIO i Silkeborg, Bo Linde og Søren Rasmussen, er nomineret til Zulu Awards 2015.

Med deres morgenprogram 'Din Morgen' er de blandt de fem nominerede i kategorien 'Årets Radioprogram'. Det lokale radioprogram er udvalgt af en uafhængig jury, der repræsenterer et bredt udsnit af dansk kulturliv. De øvrige nominerede er alle landsdækkende og licensfinansierede.

- Det er en kæmpe ære for os, at andre professionelle synes, at vores arbejde fortjener anerkendelse, siger 44-årige Bo Linde, der har lavet radio i Silkeborg siden 1995.

Makkeren Søren Rasmussen er lige så overvældet som Bo Linde.

- Det er fantastisk, at vi kan være med til at sætte Silkeborg på Danmarkskortet. Det er en ære for os, at vi er nomineret i et landsdækkende prisshow, siger 48-årige Søren 'NyhedsSøren' Rasmussen.

Fyret og nomineret samtidig
Nomineringen til Zulu Awards 2015 er ikke Bo og Sørens første. I både 2009 og 2013 blev de to nomineret til 'Danmarks bedste radioværter' i Ekstra Bladets konkurrence 'Den Gyldne Mikrofon'.

Nomineringen i 2013 faldt i samme uge som en fyreseddel til de to værter. Deres tidligere arbejdsgiver besluttede nemlig at lukke 'Radio 1' og fyre alle værter samtidig.

- Det var noget af en følelsesmæssig op- og nedtur og en bizar oplevelse, siger Bo Linde.

De to er dog kommet ovenpå og den 3. juni 2014 begyndte de igen at sende morgenradio til Silkeborg med programmet 'Din Morgen' på den nyåbnede radiostation DIN RADIO i Silkeborg.

Morgenradio med personlighed
Det er tydeligt, at de to garvede radiofolk forstår at tiltrække lyttere, for tre nomineringer kommer ikke af sig selv.

- Det gælder først og fremmest om at være helt ærlig over for lytterne. Vi er begge ganske almindelige familiemennesker, og vi har fra starten valgt at lade lytterne komme helt ind i vores privatsfære. På den måde lærer lytterne ikke bare os, men også vores familier at kende næsten helt personligt, forklarer Bo Linde.

De to morgenværter tager alle emner op med lytterne, børnene, hunden, indkøb, parforhold, kærlighed, sex, stress, jobbet, politik - det hele.

- Vi gør det bare med en kant, et glimt i øjet og stor kærlighed til Silkeborg og de mennesker, der bor her, siger Søren Rasmussen.

De to morgenværter sender alle hverdage mellem kl. 6.00 og 10.00 fra Vestergade i Silkeborg. De kan høres på FM 103,8 MHz.

Zulu Awards 2015 bliver sendt torsdag den 26. marts.

Du kan stemme på Din Morgen på DIN RADIO i Silkeborg lige her: Zulu Awards 2015.

De øvrige nominerede er Gandhi på P3, Formiddagen på P6 Beat, Bæltestedet på Radio 24syv og Go' Morgen P3.

Hvis du vil høre, hvordan det lød i morges, da Bo Linde og NyhedsSøren blev overrasket med nyheden, kan du høre med her:

[audio mp3="http://silkeborgnyt.dk/wp-content/uploads/2015/02/Nominering-Zulu-Awards.mp3"][/audio]
PostkortZulu