Bilsalget går fremad i Silkeborg

- Finanskrisen er et afsluttet kapitel, siger formanden for Silkeborg Bilernes By, Henrik Thomsen.

Den lokale sammenslutning af bilforhandlere melder om stigende salgstal på tværs af alle medlemmer.

- Den øgede efterspørgsel gælder både nye og brugte biler, og vores største problem lige nu er faktisk at skaffe tilstrækkeligt med biler til de købelystne kunder. Vi sælger biler i et omfang, som vi skal langt tilbage for at huske, siger Henrik Thomsen.

Tidligere efterspurgte kunderne primært de helt små, økonomiske biler, men i dag efterspørger kunderne biler i de større segmenter med mere komfort, og der er igen en helt klar interesse blandt privatkøberne for også mellemklasse- og de større bilmodeller.

Nye og attraktive muligheder på finansiering og forsikring er også med til at booste salgstallene blandt medlemmerne af Silkeborg Bilernes By.

- Købelysten er stor og der er blandt medlemmerne af Silkeborg Bilernes By enighed om, at det længe ventede opsving er kommet. Det er en meget positiv tendens vi ser, og samtidig kan vi glæde os over, at det betyder flere arbejdspladser i Silkeborg, siger Henrik Thomsen.

Efterspørgslen betyder, at medlemmerne i Bilernes By er begyndt at skaffe flere biler til byen.

- Den store efterspørgsel af biler i Silkeborg Bilernes By, afstedkommer naturligvis, at vi har intensiveret vores indkøb af biler, så ingen skal komme forgæves til vores medlemmer. Vi har alle allerede hjemkøbt væsentligt større mængder af biler end der hidtil er set i Silkeborg Bilernes By. Vores agenter samt samarbejdspartnere i ind- og udland arbejder på højtryk på at finde endnu flere kvalitetsbiler til vores kunder, siger Henrik Thomsen.

Silkeborg Bilernes By er en mere end 40 år gammel forening, der i dag består af 11 selvstændige bilforhandlere.

[caption id="attachment_3476" align="alignleft" width="400"]HenrikThomsen Henrik Thomsen, formand i Silkeborg Bilernes By.[/caption]