Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Hærværk og mere hærværk

Politiets døgnrapport for weekenden indeholder et par tilfælde af hærværk, et par sigtelser euforiserende stoffer og et par besøg på Den Gyldne Hest.

• Søndag morgen kl. 04.05 kom en patrulje kørende i Nygade, da betjentene fik øje på en mand, der sparkede ruden ind til Koma Sushi i stykker. Manden, der viste sig at være en 26-årig silkeborgenser, blev taget af politiet og sigtet for hærværk.

• Natten til søndag kl. 02.30 stødte politiet på en 22-årig silkeborgenser i Bios Gård. Manden blev visiteret og fundet i besiddelse af en lille pose med 0,21 gram hash.

• Natten var politiet på Den Gyldne Hest i Estrupsgade i forbindelse med to forskellige sager. Kl. 05.45 var politiets narkopatrulje derinde, da de fik øje på en 31-årig mand, der virkede nervøs over deres tilstedeværelse. Manden blev visiteret, og det viste sig, at han havde 1,35 gram hash på sig. 35 minutter senere blev politiet kaldt til stedet, da en bortvist 29-årig mand fra Aarhus ikke ville smutte fra stedet. Politiet dukkede op og bad manden forsvinde, men det ville han stadig ikke. Manden begyndte at råbe bandeord efter politiet, så han blev anholdt og taget med på stationen.

• Klokken lidt i to natten til lørdag kørte politiet på Borgervænget, da de fik øje på en mand, der stod og røg en joint. Den 18-årige mand fik øje på politiet og smed jointen fra sig, men det hjalp ikke noget, Han blev sigtet for besiddelse af euforisernede stoffer til eget forbrug.

• Fredag eftermiddag kom to mænd op at toppes over en parkeringsplads ved Kvickly på Søtorvet, som den ene muligvis havde taget for næsen af den anden. Den hændelse førte muligvis til hærværk på den enes bil, der blev i hvert fald lavet en lang rids på bilen. Politiet skal nu kigge videoovervågning igennem for at se, om der kan blive kastet mere lys over sagen.

• Fredag modtog politiet to anmeldelser om tyveri af nummerplader. I det ene tilfælde blev nummerpladerne FJ 93 437 fra en Opel Vivaro, der holdt på Ømosevej ved Ans mellem torsdag kl. 16 og fredag kl. 07.00. I det andet tilfælde gik det ud over en VW Caddy, der holdt på Sjørslevvej. Herfra blev der stjålet begge nummerplader med registreringsnummer AC 91 941.