Seks indbrud begået i weekenden

Politiet modtog i weekenden anmeldelse om i alt seks indbrud, fire indbrud i private boliger, et indbrud i en campingvogn og et hos Scanbike i Knudlund.

• I tidsrummet fra lørdag morgen til lørdag aften blev en villa på Vangvedvejen mellem Voel og Linå udsat for indbrud. Her kom tyven ind ved at afliste en rude i havestuen. Huset blev gennemrodet og tyven rendte med en Ipad, en bærbar computer og muligvis også nogle smykker.

• Tyvene blev muligvis forstyrret midt i et indbrud i en villa på Skærskovvej i Funder Kirkeby, muligvis da beboerne kom hjem. Der blev i hvert fald ikke stjålet noget ved et indbrud begået mellem lørdag kl. 14 og kl. 20.

• Lørdag kl. 23.04 modtog politiet anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Drewsensvej. Her var en terrassedør opbrudt med en skruetrækker og hele lejligheden gennemrodet. Tyvene løb fra stedet med en 50" fladskærm, en Ipad, smykker og beboernes pas. Indbruddet er umiddelbart begået i timerne op til.

• Søndag blev et indbrud i en villa på Skellerupvej anmeldt. Her var et køkkenvindue opbrudt og hele huset gennemrodet i tidsrummet fra fredag kl. 12 til søndag kl. 11. Der var på anmeldelsestidspunktet endnu ingen opgørelse over kosterne.

Campingvogn og virksomhed
• Ejeren af en campingvogn, der holdt på campingpladsen Hærvejens Ro ved Hjøllund, var fredag udsat for et indbrud, der kostede et hævekort, diverse andre kort og et sæt nøgler. Kort tid efter blev der hævet 1400 kroner på kortet.

• Alarmen gik lørdag kl. 23.20 hos Scan-Bike i Knudlund. Her var et højtsiddende vindue blevet aflistet og tyvene var kravlet ind, hvilket udløste alarmen. Den fik muligvis tyvene til at stikke af, for der blev ikke stjålet noget fra Scan-Bike. Politiet fandt efterfølgende nogle hjulspor på stedet, der er taget med i efterforskningen. Scan-Bike blev også udsat for indbrud for en måneds tid siden. Her var fremgangs måden den samme, så politiet mener, at det kan være samme gerningsmænd.