Foto: Bjerringbro-Silkeborg.dk.

BSV henter nyt fløjtalent

Bjerringbro-Silkeborg har skrevet en treårig kontrakt med U21-landsholdspilleren Johan Hansen, der til sommer skifter fra Skanderborg

Et af de allerstørste fløjtalenter i dansk håndbold skal fra næste sæson og tre år frem tørne ud for Bjerringbro-Silkeborg. Det er den 20-årige højrefløj Johan Hansen, der fra næste sæson skifter Skanderborg ud med Bjerringbro-Silkeborg med målet om at tage et skridt op ad den karrieremæssige stige.

- Jeg har spillet i Skanderborg, siden jeg var 16 år, og nu føler jeg, at jeg er klar til at prøve noget nyt, specielt når der kom et tilbud fra Bjerringbro-Silkeborg. Det er en fed mulighed for mig til at komme til at spille for en topklub, siger Johan Hansen.

Han har ikke mindst valgt Bjerringbro-Silkeborg, fordi han ser gode muligheder for at udvikle sit håndboldspil i klubben. Drømmen for fløjspilleren, der i starten af 2015 fik sin debut på U21-landsholdet, er en dag at spille sig på det danske A-landshold, og den drøm håber han at komme lidt tættere på i Bjerringbro-Silkeborg.

- Man har vel lov til at drømme, og jeg håber på at nå så langt som muligt indenfor håndbold, så drømmen er selvfølgelig landsholdet. I Bjerringbro-Silkeborg har man haft flere landsholdsspillere gennem tiderne, og det er en trup med en god blanding af nogle unge spillere og nogle ældre spillere med noget rutine, som jeg kan lære af, siger den kommende højrefløj i Bjerringbro-Silkeborg.

BSVs cheftræner glæder sig til at få tilgang af højrefløjen, der oprindeligt kommer fra Færøerne.

- Jeg er meget tilfreds med, at Johan Hansen har valgt Bjerringbro-Silkeborg som base for sin fremtidige udvikling. Han er kommet langt på kort tid, og han er et af de største talenter, vi har i Danmark. Vi håber på, at Johan Hansen hen over den treårige periode kan udvikle sig og komme op på et niveau i nærheden af landsholdet. Rent fysisk har han et fantastisk fundament for at kunne udvikle sig yderligere, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Johan Hansen har i denne sæson har været Skanderborgs topscorer med 81 mål. Han tiltræder i Bjerringbro-Silkeborg den 1. juli 2015. Kontrakten løber frem til sommeren 2018.