Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

Vigtigt kamp for BSV mod Skjern i aften

I dag kan du opleve et sandt håndboldbrag i Jysk Arena, når BSV tager imod Skjern.

Kampen gælder trediepladsen i ligaen – og eftersom der kun er ganske få kampe tilbage i grundspillet, er det nu, det skal afgøres, hvem er skal have point med over i slutspillet.

Lige nu har vi 29 point, men gæsterne fra Skjern 28 point på fjerdepladsen.

Derfor er der brug for en stor præstation i aften – men kan BSV-spillerne finde nogle af de samme takter frem, som de gjorde sidst, så ser det lovende ud.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen siger til klubbens hjemmeside, at BSV på mange måder spillede en rigtig god kamp, sidst vi mødte Skjern

- V lykkedes med at holde Skjern-spillerne på et fornuftigt angrebsniveau, lige med undtagelse af Kasper Søndergaard. Så det vil vi gerne gentage”, lyder opskriften fra cheftræneren.

Kristian Kjelling stadig ikke klar

Han håber at Michael V. Knudsen kommer på banen efter sin skade – men det står fast, at Kristian Kjelling stadig kæmper med sin skade og ikke spiller mod Skjern.

Men det går cheftræneren ikke i panik over.

- Vi er vant til at spille uden Kristian, så der er ikke så meget nyt i det. Vi skal spille vores spil med de muligheder, vi har mod Skjern, og først og fremmest skal vi stå ligeså godt i vores defensiv, som vi gjorde i Skjern, hvor vi var meget glade for det ene point, vi hentede der, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Kampen starter i aften kl. 19.30 i JYSK Arena – og vises på direkte på TV2 Sport fra kl. 19.00.