Døgnrapport: Spritbilist og hærværk

Politiet fik i weekenden anmeldelse om to tilfælde af hærværk, to tilfælde af tyveri fra en varebil og fandt selv frem til en spritbilist.

• Søndag morgen standsede politiet en spritbilist på Nørrevænget. Klokken 04.07 blev den 39-årige mand fra Silkeborg standset. Han blæste politiets alkometer op over det tilladte niveau, så han blev sigtet for spirituskørsel, anholdt og taget med til en blodprøve.

• I tidsrummet fra torsdag eftermiddag til søndag formiddag blev en bil, der holdt på Højagervej i Them, udsat for tyveri. Fra bilen blev der stjålet en Honda generator og forskellige måleinstrumenter.

• En rude ud mod Markedsgade fik lørdag aften smadret det yderste lag glas. Klokken 23 gik en gruppe unge mennesker forbi, og den ene af dem slog sin ølflaske ind mod ruden, så det yderste glaslag gik i stykker.

• På Højmarken i Silkeborg blev der fra torsdag eftermiddag til fredag middag begået hærværk mod en personbil. Bilen blev ridset med en skarp genstand hen langs højre fordør og højre bagskærm.

• Fra torsdag eftermiddag til fredag morgen var der indbrud i en varebil, der holdt på Spættevej i Bryrup. Fra bilen blev der stjålet Makita skruemaskine, Makita rundsav, Makita lommelygte, DeWalt boremaskine og en Berger lasermåler.