Mand overraskede indbrudstyve i døren

Tre unge mænd af mellemøstligt udseende forsøgte fredag at bryde ind i en villa på Guldbergsgade, da døren pludselig blev åbnet indefra.

Fredag klokken 13.15 lå en mand og sov, da det ringede på hans dør tre eller fire gange.

Inden han nåede at rejse sig fra sengen, kunne han høre, at nogen begyndte at brække døren op.

Han skyndte sig hen til døren, låste den op og åbnede den indefra.

Da han stak hovedet ud, nåede han lige at se tre mænd, der løb fra adressen.

De beskrives alle tre som cirka 20 år gamle, 180 cm høje og af mellemøstligt udseende. De var iført mørkt tøj. Den ene beskrives desuden som slank og han havde en blå kasket på hovedet.

Har du set noget på Guldbergsgade omkring klokken 13.15, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Weekendens øvrige indbrud
Politiet modtog i weekenden også anmeldelse om fem indbrud og et tilfælde af tyveri fra privat grund.

• I tidsrummet fra torsdag kl. 19 til 22.30 var der indbrud i en villa på Lokesvej i Them. Her blev et vindue på terrassen opbrudt og hele huset gennemrodet, men der blev ikke umiddelbart stjålet noget.

• Fra torsdag kl. 18.20 til lørdag kl. 11.00 var der også indbrud i en villa på Østervang i Bryrup. Her brækkede tyven et badeværelsesvindue op og gennemrodede hele huset. Der blev stjålet to bærbare computere af mærket eMachines.

• På Langelinie var der i tidsrummet fra fredag kl. 13 til lørdag kl. 11.25 indbrud i en villa. Tyven kom ind ved at bryde et badeværelsesvindue op. Gerningsmanden var rundt i hele huset og endte med at stjæle en vase fra huset.

• Lørdag aften kl. 19.28 blev tyverialarmen i et hus på Anebjergvej i Linå aktiveret. Her var nogen kravlet ind gennem et køkkenvindue og havde stjålet 10 flasker rødvin fra vinkælderen. Værdien af vinen var 1000 kroner.

• Fra en lejlighed i Lyngbygade blev der i tidsrummet fra fredag kl. 22 til søndag kl. 01 stjålet små lerfigurer, forskelligt porcelæn og nogle billige smykker.

• Fra en landejendom på Rotterdamvej øst for Kjellerup blev der i tidsrummet fra torsdag aften til fredag middag stjålet en græsslåmaskine. Maskinen har en værdi af 12.500 kroner.