Foto: Ulla Myrhøj

SIF forlænger med Simon Jakobsen

SIF-forsvarer Simon Jakobsen har forlænget sin kontrakt med to år. Fodboldlysten er tilbage efter et par svære år, og han ser frem til at være en del af det SIF-hold, der skal indvie byens nye stadion, JYSK Park

Simon Jakobsen er glad. I øjeblikket løber han rundt på Søholt og ligner en fodboldspiller med masser af appetit på livet. En af grundende til det er den to-årige kontraktforlængelse, Simon Jakobsen netop har underskrevet. En anden grund til glæde er, at han er skadesfri og spiller hver weekend.

- Usikkerheden om min fremtid har da ligget og luret i baghovedet i den seneste tid. Det er ikke nogen hemmelighed, at de sidste par år ikke har været de nemmeste for mig, og jeg har haft mine overvejelser om fremtiden, for det var jo langt fra sikkert, at SIF ville satse på mig. Men det vil klubben, og det er jeg meget glad for, siger Simon Jakobsen.

Den 24-årige forsvarsspiller har fundet fodboldmelodien igen i dette forår, hvor han i hele optakten og hidtil i sæsonen har været skadesfri. Det har langt fra været nogen selvfølge for den 190 centimeter høje luftkaptajn, der i de seneste år har måttet døje med skader og langvarig sygdom.

- Jeg er glad for, at jeg ikke havde kontraktudløb i sommeren 2014, men først nu til sommer, for så var det ikke sikkert, at det var blevet til en forlængelse. Mentalt er jeg ovenpå, jeg har viljen til at spille og vigtigst af alt, så har jeg genopdaget, at intet er federe end at spille fodbold, siger Simon Jakobsen, hvis nye kontrakt udløber i sommeren 2017, når JYSK Park for længst vil være indviet.

- For en SIF'er som mig er det fedt at kunne være med til at indvie byens nye stadion, siger han.

Simon Jakobsen er fodbolduddannet på Silkeborg Fodbold College og kom på fuldtidskontrakt i sommeren 2009 efter sin afgangseksamen fra Silkeborg Fodbold College og Silkeborg Gymnasium. Han fik dog debut allerede i april 2009.

Forsvarsspilleren er noteret for 80 kampe og et enkelt mål for SIF.