Politibil Foto: www.politi.dk

Tre varebiler tømt for elværktøj

En eller flere tyve gik specifikt efter dyrt elværktøj ved indbrud i tre varebiler, der alle tilhører håndværksfirmaer.

• På et tidspunkt mellem tirsdag kl. 22.30 og onsdag kl. 04.30 var der indbrud i en hvid VW Transporter, der holdt på Ebbesensvej i Sorring. Fra bilen blev der stjålet en Hilti batteriboremaskine, en Hilti batteriborehammer, to ekstra Hilti-batterier, en tilhørende oplader og en Garmin GPS.

• Kun cirka 300 meter derfra, på Solbærmarken, var der i næsten samme tidsrum indbrud i en mørkeblå Mercedes Vito. Her blev bagruden knust og døren låst op. Tyven rendte med to Hilti slagboremaskiner og en Hitachi slagnøgle.

• Tidligt om morgenen mandag, mellem kl. 05.00 og 05.30 blev der stjålet en DeWalt elhammer, en Husqvarna motorsav og en Ammann laser fra en varebil på Meldgårdsparken i Fårvang. Værdien af det stjålne blev opgjort til 29.000 kroner.

Har du set noget fra et af de tre indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.