Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Eksotisk fugl og spritbilister

Politiets døgnrapport for weekenden indeholder blandt andet fundet af en eksotisk, orange fugl og tre påvirkede bilister i Silkeborg.

• Fredag kl. 10.30 ringede Balle Naturbørnehave til politiet. Børnehaven havde nemlig indfanget en skrig-orange eksotisk fugl, der var lidt større end en undulat. Hvis nogen savner sådan en fugl, skal de rette henvendelse til Balle Naturbørnehave ved Balle Torv.

• To timers besøg i Svømmecenter Nordvest kostede fredag en 42-årig kvinde bilnøglen og bilen. Mens hun var i svømmehallen mellem kl. 10.15 og 12.00, stjal nogen bilnøglen fra hendes jakkelomme. Da hun kom ud på parkeringspladsen, var hendes bil også væk. Den stjålne bil var en mørkegrå Huyndai Getz fra 2006. Registreringsnummeret er XY 23 958.

• To urtepotter blev natten mellem fredag og lørdag brugt til at udøve hærværk mod en personbil, der holdt i Lysbroparken. Den ene urtepotte blev kastet gennem bagruden, den anden lå smadret ved siden af. Bilens en siderude og sidespejl blev ridset.

• I løbet af fredagen fik en 15-årig elev på Langsøskolen stjålet en sort Iphone 5 fra sin jakkelomme.

Kender de ovenstående sager, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Spritbilister og manglende kørekort
• Natten til lørdag kl. 00.45 standsede politiet en 20-årig mandlig bilist fra Silkeborg på Christian 8.s Vej ud for Shell. Manden blev testet med narkometer og gav udslag for hash. I bilen fandt politiet også en anden 20-årig mand, der havde 0,5 gram hash på sig. Begge blev sigtet for deres lovovertrædelser.

• Natten til søndag standsede politiet en spritbilist i Bios Gård. Klokken 02.57 blev en 42-årig mand standet og blæste politiets alkometer op over den tilladte promille, så han blev anholdt og taget med til en blodprøve.

• Klokken 03.42 natten til søndag blev en 25-årig kvinde med adresse i Bording standset i en norsk indregistreret bil. Kvinden kørte på Christian 8.s Vej med en promille, der var over den tilladte. Hun blev anholdt og taget med til en blodprøve.

• Lørdag morgen kl. 05.05 stødte politiet på en 18-årig mand i Nygade. Han var voldelig og skubbede til en anden person, så han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. To minutter senere kom en 24-årig kvinde hen til betjentene og råbte "fucking pansere" i ansigtet på den ene betjent. Hun blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

• Fredag kl. 07.32 standsede politiet en 52-årig kvinde på Borgergade. Kvinden var frakendt kørekortet og havde ikke benyttet sig af muligheden for at generhverve det. Kvinden talte også i håndholdt mobil, så hun blev sigtet for begge forhold.