Indbrud: Grøn spraymaling på vægge og tv

Politiet modtog i weekenden anmeldelse om fire indbrud. Det ene blev muligvis begået af en tidligere kæreste, der begik hærværk med spraymaling og en kniv.

Lørdag mellem klokken 10.15 og 22.00 blev bagdøren brudt op ind til en villa på Salten Skovvej ved Knudlund.

Indenfor gik gerningsmanden løs med en grøn spraymaling på væggene i stuen og på tv'et.

Udenfor blev beboerens bil udsat for hærværk, da gerningsmanden punkterede begge fordæk med en kniv.

Der blev ikke stjålet noget ved indbruddet, så mistanken er faldet på en tidligere kæreste.

Tre indbrud med tyvekoster
På Frejasvej blev en villa mellem lørdag kl. 13.30 og søndag kl. 11.45 udsat for indbrud, hvor tyven kom ind ved at knuse ruden i terrassedøren.

Indbrudstyven stjal fem porcelænsfigurer af kongeligt porcelæn. De fem figurer forestiller en mink, en gris, en træsnittende mand, to børn og en kvinde i en kjole. Der blev også stjålet et endnu ikke opgjort antal smykker.

Fra en lejlighed på Århusvej blev der lørdag mellem klokken 18 og 20.30 begået indbrud gennem hoveddøren, der blev opbrudt med et koben.

Der blev stjålet en bærbar computer og omkring 1000-1500 kroner i kontanter.

Lørdag aften kom beboerne hjem til en villa på Almindsøvej, der havde været udsat for indbrud inden for den seneste uge.

Gerningsmanden havde opbrudt et vindue og haft god tid, mens familien var på ferie. Alle skuffer og skabe var gennemrodet.

Der blev blandt andet stjålet smykker og en computer, men på anmeldelsestidspunktet, havde familien endnu ikke noget fuldt overblik.

Ved du noget om et af de fire indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.