Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Masser af tyveri

Politiet modtog i går ikke mindre end seks forskellige anmeldelser om tyveri.

• I går ved 15.15-tiden skulle en 40-årig mand fra Gjern købe en busbillet ved banegården på Drewsensvej. Gennem fem minutter holdt manden ikke øje med en taske, der indeholdt en sort og sølv Ipad 2 og skolebøger. Da han igen skulle have fat i tasken, var den væk.

• En 29-årig mand fra Roskilde prøvede i går at stjæle 15 øl fra 7-Eleven på banegården, men han blev taget. Politiet blev tilkaldt kl. 11.45. De sigtede manden for butikstyveri.

• Mellem klokken 13 og 14 kom en gruppe på fem personer ind i Busted i Vestergade. Den ene af dem prøvede en sort skindjakke, mens de andre gik rundt i butikken. Efter fem minutter forlod gruppen igen Busted, og så opdagede personalet, at den sorte skindjakke manglede. Det samme gjorde en kjole af mærket Masai. Værdien af de to ting var 4800 kroner. De fem beskrives alle som mørklødede i huden.

• Begge nummerplader blev mellem tirsdag aften og onsdag middag stjålet fra en Huyndai Getz, der holdt på Arendalsvej. YC 27 961 var registreringsnummeret.

• En 19-årig mand anmeldte i går, at han natten mellem lørdag og søndag fik stjålet sin sorte Iphone 4s, mens han opholdt sig på Bifrost i Hostrupsgade. Manden havde telefonen liggende i en jakkelomme.

• Lørdag eftermiddag kom en bil kørende op til Spar i Thorning. En kvinde steg ud af bilen, tog nogle af varerne uden for butikken, satte sig ind igen og så kørte bilen. Kvinden beskrives som 30-35 år, 160 cm høj, kraftig og havde langt, sort hår. Kvinden var passager i bilen, mens en mand førte den. Bilen var en stjålen Peugeot 406. Politiet skal nu have kigget på noget videoovervågning fra stedet.