Hundevogn Foto: www.politi.dk

Dødfunden var på vej hjem fra værtshus

Politiet mangler stadig mange oplysninger for at kunne opklare, hvad der skete med den 45-årige mand, der lørdag morgen blev fundet død i vandkanten ved siden af Viborgbroen. Den 45-årige var på vej hjem fra byen.

Manden blev i går obduceret, og det ligger nu fast, at manden ikke druknede i Silkeborg Langsø. Obduktionen kunne dog ikke afgøre, hvad manden så døde af.

Vidner så den 45-årige forlade et værtshus i Nygade ved 01-tiden, men derfra er hans færden fortsat et mysterium.

Den afdøde var sandsynligvis på vej til sin bopæl i Alderslyst, men politiet kan ikke udelukke, at han har været på et andet værtshus i mellemtiden eller har haft et andet ærinde.

- Vi er ved at undersøge hans færden, så hvis nogen skulle have set ham mellem klokken 01.00 og findetidspunktet ved 07-tiden, så hører vi meget gerne fra dem, siger Bent Riber Nielsen fra lokalpolitiet.

Politiet går stadig ud fra, at der er tale om et hændeligt uheld, og ikke noget kriminelt.

Hvis du har set den 45-årige mand, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Den afdøde, Torben Stenfeldt Lauritsen, blev fundet iført en sort jakke med en grå stribe ned langs begge arme og hen over skulderbladene. Han var iført blå cowboybukser, sorte sko, hvide strømper og en hvid trøje med mørke striber. Han var cirka 180 cm høj og havde kort, mellemblond hår.

Politiet må ifølge retsplejeloven ikke udlevere et billede af manden, da han er identificeret.